Ki lesz a sárvári Baywatch? Itt megnézheti a jelölteket! (képgalériával) - új jelöltekkel frissítve!

VN - Szállás egy exkluzív szállodában, tíz napra 250 ezer forint! Augusztus 14-én kiderül, hogy ki lesz az ország legjobban fizetett úszómesternője. Itt megtekintheti a sárvári Baywatch-jelölteket. Képgalériánk újabb versenyzőkkel bővült!

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A nyertesnek nemcsak úszni kell tudnia, hanem csinosnak, okosnak, udvariasnak és tájékozottnak is kell lennie. Arról, hogy ki is kapja meg majd a munkát, egy speciális „szépségversenyen” dönt a zsűri augusztus 14-én, pénteken a sárvári fürdőben. A győztes a negyedmilliós fizetés mellett, egy exkluzív szállodában lakhat majd.

A sárvári Baywatch-lány munkaköri leírásában szerepel, hogy figyelemmel kell kísérnie a fürdőbe érkező turisták viselkedését a vízben és medencék körül egyaránt, probléma esetén értesítenie kell az illetékeseket (állandó úszómesterek, orvos, takarítószemélyzet). Amennyiben a vendégeknek információra van szüksége a fürdő szolgáltatásairól, abban is segítséget kell adnia. 

(Képgalériánkban azokat a lányokat láthatják, akik hozzájárultak ahhoz, hogy honlapunkon közöljük a fényképeiket.) 

A munkavégzés ideje: augusztus 15-től 24-ig tart.

Ide kattintva megtekintheti a sárvári Baywatch jelölteket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!