Kiesett a Real Madrid és a Milan a Bajnokok Ligájából

A Real Madrid sorozatban hatodszor bukott el a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében: a királyi gárda egygólos idegenbeli vereségét követően szerdán hazai környezetben döntetlent ért el az Olympique Lyon ellen, így ismét búcsúzott a legjobb 16 között.

MTI

A franciák kissé megilletődötten kezdték a találkozót, a Real pedig ezt kihasználva Ronaldo találatával előnyhöz jutott, azonban a második játékrészben a vendégek egyenlítettek. A lyoniak a hátralévő időben sikeresen védekeztek, így szertefoszlatták a spanyol klub szimpatizánsainak azon álmát, hogy az idén a Santiago Bernabeu Stadionban sorra kerülő döntőn érdekelt lesz a csapatuk. A Real története során még soha nem tudott nyerni az Olympique Lyon ellen.

A másik találkozón a Manchester United idegenbeli 3-2-es sikere után hazai pályán is legyőzte az AC Milant, így könnyedén jutott a negyeddöntőbe.

A Vörös Ördögök legjobbja a mostani négygólos diadal alkalmával is Wayne Rooney volt, aki a mindkét találkozón két gólt szerzett.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók:
Manchester United (angol)-AC Milan (olasz) 4-0 (1-0)
gól: Rooney (13., 46.), Park (59.), Fletcher (87.)
Továbbjutott: a Manchester United, kettős győzelemmel, 7-2-es összesítéssel.

Real Madrid (spanyol)-Olympique Lyon (francia) 1-1 (1-0)
gól: Ronaldo (6.), illetve Pjanic (75.)
Továbbjutott: az Olympique Lyon, 2-1-es összesítéssel

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!