Kigyulladt egy autóbusz az M7-esen

Megindulhattak a feltorlódott járművek az M7-es autópálya érdi szakaszán, miután elvontatták az úttestről a vasárnap délután kiégett autóbuszt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese

MTI

Szabó János tájékoztatása szerint a Volán Veszprém és Budapest között közlekedő autóbuszának motorterében keletkezett a tűz, amelyet a sofőr azonnal észlelt, ezért lehúzódott a szélső sávba. A járművön tartózkodó 45 ember sértetlenül leszállt, majd az időközben kiérkező érdi tűzoltók három sugárral oltani kezdték a lángokat, ennek ellenére a busz teljesen kiégett. Az utasokat egy másik Volán-busz szállította tovább.

A roncsot eltávolították a pályatestről, így a forgalom - ha lassan is - megindulhatott Budapest felé - mondta az igazgatóhelyettes.

Az MTI helyszínen tartózkodó munkatársa kora este azt jelentette, hogy a kigyulladt autóbusz miatt leállították a forgalmat az M7-es érdi lehajtójánál, ahol óriási volt a dugó, legalább 5 kilométeres kocsisor torlódott fel a főváros felé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!