Kisorsolták a Téli utakon-akciónk nyerteseit

Véget ért a Pannon Lapok Társasága által indított Téli utakon kezdeményezés, csütörtökön dr. Őze Éva közjegyző jelenlétében kisorsoltuk akciónk nyerteseit.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A lapcsoport kezdeményezésének célja az úton lévők tájékoztatása és segítése volt, hiszen folyamatosan hírt adtunk az útállapotokról, figyelmeztettünk a megváltozott vezetési körülményekre, útviszonyokra, a veszélyes útszakaszokra, mindemellett bemutattuk a téli közlekedés zavartalanságát biztosító szervek, cégek és hatóságok tevékenységét is.

A tájékoztatás nem egyoldalú volt, hanem interaktív, olvasóink folyamatosan küldték jelzéseiket, észrevételeiket. Azok között, akik vették a fáradságot, és megosztották tapasztalataikat a többi olvasóval, sorolást tartottunk. Öt szerencsés autós a Magyar Autóklub által felajánlott vezetéstechnikai tréningen vehet részt a szervezet újpesti, a Berda József út 15. alatt lévő tesztpályáján. A gyakorlat időpontja: 2010. február 5., 13 óra.

A Dunaújvárosi Hírlap nyertese Tompai Árpádné, a Fejér Megyei Hírlapé Márkus Hilda, a Vas Népe szerkesztőségéé Gergye Péter, a Veszprém Megyei Naplóé Számfira Balázs, a Zalai Hírlapé pedig Dervalics József.
Andrónyi András
Balról jobbra dr. Őze Éva közjegyző, Molnár Marianna, a lapcsoport munkatársa, illetve Aradi Virág, a PLT brand managere

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!