Kitüntetéseket vehettek át a Vasi Volán dolgozói

A hagyományokhoz hűen pénteken délután a Vasi Volán Zrt. vezetősége a kiváló és hűséges munkatársakat, valamint a balesetmentesen közlekedő sofőröket tüntette ki.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Papp László, a Vasi Volán vezérigazgatójának ünnepi beszédét követően a kitüntetések, elismerések átadása következett. Köszöntötték Szauer Alajost, a sárvári forgalmi üzem vezetőjét, aki miniszteri elismerésben részesült a helyközi közlekedés folyamatos alakításában, szervezésében végzett kiemelkedő munkájáért.

A volán Szent Kristóf Emlékérem arany fokozata kitüntetésében Kajtár Tamásné, a sárvári forgalmi üzem vezénylője, ezüst fokozata kitüntetésben Gaál János szentgotthárdi autóbuszvezető, bronz fokozata kitüntetésben Pajter Frigyes sárvári autóbuszvezető részesült. 

Az Év Vasi Volánosa 2009 címet Pátkai István, a társaság munkavédelmi, rendészeti, forgalombiztonsági vezetője érdemelte ki. A társaság érdekében kifejtett áldozatos munkájukért heten részesültek Vasi Volánért kitüntetésben.  Negyvenéves hűségükért négyen, harmincöt éves hűségükért, harmincéves hűségükért hatan vehettek át jutalmat.  Az átlagon felüli munkateljesítményükért  tízen  részesültek vezérigazgatói dícséretben.

Ezt követően balesetmentes közlekedésért járó kitüntetéseket vehették át a volán munkatársai: 1 millió 250 ezer kilométert Csegöldi Jenő és Mozsár Tibor, a szombathelyi üzem sofőrjei tettek meg ütközés nélkül. Hétszázötvenezer és ötszázezer balesetmentes kilométerért hárman-hárman, kétszázötvenezer kilométerért egy autóbuszvezető részesült elismerésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!