Közel 3 millió forintot loptak el az asszonytól húsvét előtt!

A tolvajok csak nem maradtak nyugton húsvét előtt sem: egy kőszegszerdahelyi asszonytól a félretett pénzét vitték el, míg egy megyeszékhelyi lakostól a laptopját lopták el a Budapest-Szombathely között közlekedő vonaton.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András


A tolvaj elvitte az asszony megtakarított pénzét

Egy kőszegszerdahelyi férfi péntek délután fél 6-kor telefonon értesítette a rendőrséget, hogy édesanyja megtakarított pénzét ismeretlen személy ellopta.

A pórul járt asszony elmondta a kiérkező járőrnek, hogy péntek délután 3 és 4 óra között a fia kenyeret vitt neki, majd miután elment, bezárta a kaput és hátrament a garázsban lévő nyári konyhába - s bár a lakás ajtaját bezárta, a kulcsot rajta hagyta. 

A tolvaj pedig feltehetően átmászott a kerítésen, majd bement a házba, s eltulajdonította a szobában lévő szekrényből az asszony félretett pénzét: 2 millió 550 ezer forintot, valamint egy pénztárcából 1000 eurót.



A vonaton lopták el a laptopját

Egy megyeszékhelyi lakos pénteken este 9 órakor jelentette be a Vasvári Rendőrkapitányságon, hogy a Budapest és Szombathely között közlekedő InterCity vonaton - délután fél 3 és 5 óra között - ellopták Acer-Aspire 5315 típusú laptopját, a tartozékokkal együtt, melyeket az ülés feletti csomagtartón helyezett el.

A lopással okozot kár: 110 ezer forint - tudta meg portálunk a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesétől.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!