Lemasszírozták az aranyláncát, jegygyűrűjét

A kőszegi nőnek azt mondták, az orvos küldte őket, hogy masszírozzák meg. Mire észbe kapott, ugrott az aranyláca és a jegygyűrűje is.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Trükkös tolvajopk csaptak be egy kőszegi nőt szerdán. A hölgy a rendőrségre jelezte, ismeretlen férfi és nő kopogtatott be hozzá azzal, hogy az orvos masszírozni hozzá küldte őket.

Az áldozatről levették arany nyakláncát és jegygyűrűjét is, mondván azok zavarják a masszírozást. Mire a becsapott nő észbe kapott, a csalók már le is léptek.

Az anyagi kár 300 ezer forint. Az ügyben büntetőeljárás indult.

További rendőrségi hírek

Egy szombathelyi férfi kettő, magukat szociális munkásoknak kiadó férfit engedett be a lakásába. Az ismeretlen személyek a lakó figyelmét elterelve egy kb. 300.000 Ft készpénzt tartalmazó lemezkazettával távoztak. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Egy vasvári szerszámtároló helyiség ajtaján lévő lakatot ismeretlen személyek lefeszítették és különböző barkács gépeket tulajdonítottak el az épületből közel 100.000 Ft. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Vépi körzeti megbízottak a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállítottak egy vépi férfit, mivel nevezett személy megalapozottan gyanúsítható, hogy a Vép határában lévő erdős területről akácfát tulajdonított el több, mint 20.000 Ft értékben. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Szombathelyi járőrök az egyik helyi nagyáruházból állítottak elő egy szombathelyi hölgyet rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt.
Nevezett személlyel szemben szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!