Leütötték az étterem tulajdonosát

A gyerekeknek fenntartott játékcsúszdát vették birtokukba ittas férfiak szombaton éjszaka egy fehérvári étteremnél. Amikor a tulajdonos ezt szóvá tette, elátták a baját.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

R. Szabó Ágnes, a megyei kapitányság sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint ez eddig rendelkezésre álló adatokból annyi tudható, hogy a Fő utcán lévő, nemrég újra megnyílt étterem tulajdonosa ismerősével üldögélt a teraszon, amikor egy ittas férfiakból álló csoport hozzájuk ért - írja az fmh.hu.

Az egyik férfi a gyerekek számára kitett játékcsúszdán csúszott le, amit nehezményezett a tulajdonos. Szó szót követett, a nem sokkal később kialakult tettlegességről a szemtanúk egyhangúan állítják, hogy a földön fekvő sértettre - a tulajdonosra - záporozni kezdtek a rúgások, majd a bántalmazók menekülőre fogták.

Az étterem alkalmazottai a tettesek után eredtek, miközben értesítették a rendőrséget. A járőrök az egyik férfit a buszpályaudvarról állították elő, társát az alkalmazottak visszacitálták a tetthelyre, de biztonsági intézkedésként kórházba szállították. Agyrázkódás gyanúja miatt megfigyelésre bent tartották.

A bántalmazás következtében az étterem tulajdonosa súlyos, életveszélyes koponyasérülést szenvedett. A két elfogott bántalmazót kihallgatták, harmadik társukat még keresik a nyomozók. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást - közölte a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!