Luxus magánklinikai kezelések: nyomozás a Duna TV-nél

Hűtlen kezelés gyanúja miatt elrendelte a nyomozást a Duna TV és egy magánklinika közti szerződéssel kapcsolatban a rendőrség; az ügyben Ókovács Szilveszter vezérigazgató tett feljelentést - írja a pénteki Magyar Nemzet.

MTI

A Duna Televízió és a budapesti Dr. Rose magánklinika 2009. október 20-án kötötte meg az egyezséget, három évre. A megállapodás értelmében a klinika jogosulttá vált arra, hogy a teljes szolgáltatási díjról egy összegben állítsa ki a hároméves ellátás nyolcmillió forint értékű számláját, a tévé pedig vállalta, hogy öt munkanapon belül fizet.

A megállapodás melléklete tartalmazza a kedvezményezettek, vagyis a luxusklinika szolgáltatásait igénybe venni jogosultak körét, ezen mindössze négy név szerepel: Cselényi László volt Duna TV-elnöké, az általa kinevezett gazdasági-műszaki főigazgatóé, Szekeres Lászlóé, valamint feleségüké - ismerteti a Magyar Nemzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!