Más dohányzott - őt rúgták ki fegyelmivel

Sajátos eset: tiltott, sőt, veszélyes helyen cigarettára gyújtani megtűrt dolog. Ezt megakadályozni: fegyelmi elbocsátással jár. Ráadásul a dohányzás elleni világnapon...

Vas Népe

A dunaújvárosi Dunaferr Szakközép- és Szakiskolában visszatérő problémáról van szó, idén szeptember 29-én borult ki a bili, amikor  az iskola hegesztő oktatója, N. Gábor a tanműhelyben kivette a cigarettát kollégája, V. Sándor szájából - aki az oktatók irodájából hegesztőpalackot cserélni indult, cigarettával a szájában. Szó szót követett, tettlegességre azonban nem került sor.

Annak ellenére, hogy minden oktatási intézményben, így a fent említett szakközépiskolában is tilos a dohányzás, nem ez az első eset az amúgy is problémás V. Sándorral (tanúk szerint alkoholt fogyasztott az iskolában, illetve verte a gyerekeket). A rá panaszkodó diákok megbuktak a szakmunkás vizsgán - ilyen az intézményben évek óta nem történt.

N. Gábort agresszióra hivatkozva fegyelmileg elbocsátották, éppen a dohányzás elleni világnapon...

A különös ügyről bővebben ide kattintva olvashat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!