Megütötte a orvost a bedrogozott férfi

Szombaton éjjel a segítségére siető mentőorvost megütötte egy agresszív férfi Vasváron.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szombaton éjjel Vasváron a Kossuth utcába mentek ki a mentősök, mivel az egyik padon magatehetetlen férfi feküdt. Amikor meg akarták vizsgálni, a férfi agresszív lett és megütötte az orvost.

A vasvári férfit, aki az elsődleges adatok szerint kábítószert fogyasztott, végül kórházba szállították. Közfeladatot ellátó személy ellen elkövetett erőszak gyanúja miatt eljárás indult ellene.

OLDALTÖRÉS: Balesetek, bűnügyek a hétvégén

Balesetek, bűnügyek a hétvégén

Balesetek, bűnügyek a hétvégén

Balesetek, bűnügyek a hétvégén

Vasárnap délelőtt  ismeretlenek hatoltak be az egyik szombathelyi telephelyre. A járőrök két személyt fogtak el és állítottak elő, akik a kerítés megbontása után vasat próbáltak meg ellopni. Kiderült, hogy a celldömölki lakost a kőszegi rendőrök eltűnés miatt már keresték, a helybelit pedig a megyei bíróság fogházbüntetés szabadságvesztésének végrehajtása miatt.

Vasárnap este Tokorcs és Nagysimonyi között szenvedett balesetet egy személygépkocsi, de a vezetője már nem volt a helyszínen, amikor a rendőrök kiérkeztek oda. A jármű egy közúti jelzőtáblával ütközött, majd egy fának csapódott, így a bal első kereke kiszakadt és a jármű az árokban állt meg. Az autón lévő rendszámból kiderült, hogy azt egy másik gépkocsira adta ki a hatóság, de a rendőrök adatgyűjtése során egy nagysimonyi lakost gyanúsítottak azzal, hogy ő vezette a járművet. Előállították és kihallgatták.


Szombaton délután a 84-es főúton Kissomlyó térségében közlekedett egy veszprémi golfos Sárvár felé. Haladása során letért az útpadkára, majd visszakormányzott, elvesztette uralmát a járműve felett és egy fának ütközve állt meg. A balesetben a sofőr és utasa könnyebben sérült.
A sofőrnél ittasság gyanúja is felmerült.

Vasárnap este Répcelakon, a Csánigi utcában történt baleset. Soproni opeles haladt a Zrínyi utcában, amikor a kereszteződésnél kihajtott a védett útra és ütközött az érkező helybeli renaultossal. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Szombaton reggel fedezték fel, hogy Ölbőn az egyik lakóházba betörés történt. A tettes ajtóbefeszítés után pénzt, antik órát és szarvasagancs trófeákat vitt el. A kár kb. 200.000 Ft.

Szombat reggel Telekesen lévő nyilvános telefonfülkét rongált meg ismeretlen. Két ablaküvegét törte ki és egy virágágyást is megrongált.

Vasárnap délelőtt két rongálásról érkezett bejelentés a sárvári kapitányságra. Az Újsziget utcában állt az a Mercedes, melynek oldalát ismeretlen éles tárggyal végigkarcolta. A kár kb. 200.000 Ft. Az Opel a Laktanya utcában parkolt, melynek mindkét hátsó kerekét kiszúrták.

Vasárnap este fedezték fel, hogy egy olaszfai családi ház udvarán lévő garázsba tetőbontással betörtek ismeretlenek. A tolvajok egy plazma tv-vel távoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!