Megvan a Hónap orvosa és ápolója

Februárban a Hónap orvosa dr. Bárány Zsuzsanna körmendi gyermekorvos lett, a Hónap asszisztense címet pedig Bediné Tóth Mónika nyerte el.

Bajdó Bettina

Februárban is vártuk olvasóink ajánlásait és szavazatait az Emberséggel az egészségért! című sorozatunkban. Voksolni az újságban található szavazószelvényen és internetes oldalunkon is lehetett. Arra voltunk kíváncsiak, hogy kik azok az egészségügyi dolgozók, akik segítő kezet nyújtottak önöknek a bajban, hozzáállásukkal és emberségükkel segítettek elviselni a fájdalmat.

Ahogy az elmúlt hónapban, úgy februárban is rengeteg ajánlás érkezett. Olvasóink szavazatai alapján a Hónap orvosa dr. Bárány Zsuzsanna, körmendi gyermekorvos lett, a Hónap asszisztense címet pedig Bediné Tóth Mónika, ivánci asszisztens nyerte el.

Mind a hónap orvosára, mind a hónap ápolójára rengeteg szavazat érkezett, több mint kétezer voksot regisztráltunk. A hónap nyerteseiről, s arról, hogy miért ez a hivatását választották, hétvégén olvashatnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!