Megyei II., Körmend: a Halogy és az Őriszentpéter is az aranyéremért hajt

A hétvégén rajtol a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság tavaszi idénye. A Körmendi-csoport három éremesélyese, az Őriszentpéter, a Halogy és a Csörötnek is készen áll a folytatásra. Mindhárom csapat keretében történt némi változás, igyekezett mindenki erősíteni.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Körmendi-csoport tavaszi folytatását az Őriszentpéter (11 győzelem, 2 döntetlen, 1 vereség, 35 pont) várja az élről, a tabella második helyét a Halogy (10 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség, 31 pont) foglaja el, harmadik a Csörötnek (9 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség, 29 pont).

- Összességében azt mondhatom, hogy a felkészülésünk jól sikerült - fogalmazott Fekete László, az Őriszentpéteri Sport Egyesület elnöke. - Január 9-én kezdtünk tréningezni, tornateremben edzettünk és futottunk. Aztán Zalaegerszegre jártunk a műfüves pályára, és vendégeskedtünk Lentiben is. A keretünket együtt tartottunk, és persze igyekeztünk erősíteni is. Elsőként kényszerből igazoltunk, hiszen kapusunk,  Gergály Ádám bokaszalag-szakadást szenvedett a felkészülés során. A helyére érkezett Rábatótfaluból Sömenek Róbert. A csatársort is frissítettük: Csonka Csabát szerződtettük a Zalalövőtől. Szerintem jó formában van a csapat, készen áll a tavaszi rajtra. Nagyon csalódott lennék, ha azután, hogy az élen teleltünk még érmet sem szereznénk. De nem tagadom: a bajnoki címben reménykedem!

- Két új szerzeményről számolhatok be - tudatta honlapunkkal Hirschberger József a Halogyi Sport Egyesület szakosztályvezetője. - A védősorba, a középpályára érkezett hozzánk Magyarszecsődről Károlyi Szilárd, továbbá Nádasdról a balszélsőként bevethető Doktor Márton. Három játékosunk távozott a télen, ám közülük csak a Szarvaskendre igazoló Dévai Márk volt alapember - ő biztosan hiányozni fog.  Sérültünk nincs. A felkészülésünk felemásan sikerült: sokat használtuk Körmenden a műfüvet, de szabadtéren, normál füves pályán a rossz időjárási viszonyok miatt csupán egy edzőmérkőzést tudtunk játszani. Ugyankkor szerintem felkészülten várjuk a tavaszi rajtot. Minimum érmet szeretnénk szereni, de úgy vagyunk a célkitűzéssel: hogy ha lúd, akkor legyen kövér!

- Az időjárási körülmények, a pályaviszonyok rányomták a bélyegét a felkészülésünkre, de az eltervezett munkát elvégeztük - árulta el Horváth Gyula, a Csörötneki Községi Sportkör elnöke. - A keretünkben a télen minimális változás történt. Horváth Márió személyében egy középpályást igazoltunk Rábatótfaluból. Én erősítésnek tekintem azt is, hogy a térdszalagszakadásából lassan felépülő Soós Attila játékára is számíthatunk már a tavasszal. Alapember pedig szerencésre nem távozott tőlünk a télen. A dobogó harmadik helyénél semmiképpen sem szeretnénk alább adni, úgyhogy a tavasszal kimondottan éremért harcolnuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!