Megyei II. osztály, Sárvár: a Pecöl nyerte a rangadót

Körkép - A megyei II-es labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjának rangadóján a Pecöl egy góllal nyert a Kenyeri pályáján. Gólokban gazdag meccsen az Uraiújfalu a Mersevátot, a Gérce az Ölbőt győzte le.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Megyei II. osztályú labdarűgó-bajnokság, Sárvári-csoport, 8. forduló

Hegyhát SE Sótony-Rábasömjén 3:2 (2:1). - Sótony, 70 néző, vezette:
Bodor.
A kétgólos előnyét elszórakozó hazai csapat a végén csak nagy nehezen csikarta ki a győzelmet. - Gólszerző: Czinder, Kovács, Bősze, illetve Barkovics, Gyűrű. - Jók: Kovács, Bősze, illetve Takács, Halász, Németh. -  Ifi: 1:3.

Kenyeri-Pecöl 0:1 (0:1). -  Kenyeri, 150 néző, vezette: Vass.
A Kenyeri már második mérkőzésén szorította kapuja elé ellenfelét, a szerencse viszont ugyanúgy megmentette a góltól a Pecölt, mint múltkor a Jákfát. A tíz kihagyott hazai ziccer megbosszúlta magát. - Gólszerző: Nagy I.  Jók: Szántó, Gábor, Császár I., illetve Búza, Nagy I., Németh. - Kiállítva: Szemes (Pecöl). - Ifi: 8:1.

Csénye-Egyházashetye 3:1 (1:1). -  Csénye, 100 néző, vezette: Csuk.
Csapkodó játék mellett megérdemelt csényei győzelem született.  Gólszerző: Schimmer, Szőllősi, Varga, illetve Mórocz.  Jók: Pankaczi, Vajda, Schimmer, illetve Horváth, Takács, Mórocz. - Ifi: 5:1.

Uraiújfalu-Mersevát 4:2 (3:0). - Uraiújfalu, 100 néző, vezette: Kondor.
A hazai gárdától három pont és más semmi. - Gólszerző: Kiss 4, illetve Gérczei, Nagy. - Jók: Kiss, illetve Gérczei, Nagy, Győrvári. - Ifi: 9:0.

Sitke Sárvári Security-Bő 0:0. - Sitke, 80 néző, vezette
: Magyar.
A több helyzetet kialakító és büntetőt hibázó házigazda ellen a bőiek lelkesedése pontot eredményezett. - Jók: Mórocz, Dénes, Kolonics, Varga Z., illetve Varga Zs., Balogh Tamás, Klópusz. - Ifi: 4:0.

Gérce-Vásárosmiske-Ölbő 4:3 (2:2). - Gérce, 150 néző, vezette: Máthé.
A gólgazdag meccsen a hazaiak egygólos győzelme megérdemelt. - Gólszerző: Berke 2 (1-et 11-esből), Hompok, Harcsár R., illetve Koksa, Sümegi, Kovács T. - Jók: Naszádos, Berke, Bagoly, Szélesi, Hompok, illetve Kovács T., Pup T., Koksa. - Ifi: 1:2.

Szeleste-Pósfa-Jákfa 2:0 (0:0). - Szeleste, 100 néző, vezette: Pusztai.
Jó iramú mérkőzésen két szépségdíjas találattal biztosan nyert a Szeleste. - Gólszerző: Enzsöl, Farkas T.  Jók: Szabó, Peszlen, Linter, Enzsöl, Mersits (mind Szeleste). - Ifi: 2:2.
A 9. forduló műsora. Október 18. (vasárnap) 14.00: Jákfa-Hegyhát SE Sótony, Ölbő-Sitke, Mersevát-Gérce-Vásárosmiske, Bő-Csénye, Pecöl-Szeleste-Pósfa, Rábasömjén-Uraiújfalu, Egyházashetye-Kenyeri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!