Megyei III. osztály, Sárvár: elmaradt a meccs Nemeskocson

Körkép - A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjában az Izsákfa és az Ostffyasszonyfa is magabiztosan győzött. A Sárvári Kinizsi játék nélkül jutott három ponthoz, a Nemeskocs nem tudott kiállni.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Ostffyasszonyfa-ÖTE Sugárcső Ikervár 6:2 (1:1). - Ostffyasszonyfa, 70 néző, vezette: Máthé.
A hazai cserejátékosok  akik sérülten és betegen is vállalták a játékot  nagyban hozzájárultak a magabiztos sikerhez. - Gólszerző: Szűcs 2, Németh J. 2, Eőry D., Papp, illetve Bejczy, Fülöp. - Jók: Eőry D., Glavánovics, Németh J. (mind Ostffyasszonyfa).

Megyei III. osztály, Sárvári-csoport, 7. forduló

Hosszúpereszteg-Szergény 2:1 (1:0). - Hosszúpereszteg, 70 néző, vezette: Serman.
Közepes színvonalú mérkőzésen biztosnak tűnő győzelmet gyenge végjátékával tett magának nehézzé a házigazda. - Gólszerző: Bíró G., Németh R., illetve Kerekes. - Jók: Németh G., Németh R., Bódi, Laczi, Borsos, illetve Piri B., Mező N., Mező K.

Izsákfa-Boba 5:0 (3:0).  Izsákfa, 100 néző, vezette: Mórocz.
Megérdemelten nyertek az izsákfaiak. - Gólszerző: Major, Nagy F., Lempek, Simon, Nyőgéri. - Jók: Major, Nagy F., Lempek, Simon, Nyőgéri, illetve Farkis, Mészáros, Rádli.

Alsóság-Káld 3:3 (2:1). - Celldömölk, 30 néző, vezette: Horváth Á.
A 91. percben lőtt góllal egyenlített a vendégcsapat. A hazaiaknak el kellene gondolkodniuk a lélektelen hozzáállásukon, valamint a játékukon is. - Gólszerző: Horváth A., Pethő, Kolompár, illetve Hetényi, Kovács, Csirkovics.

Mesteri-Simaság 0:2 (0:2). - Simaság, 110 néző, vezette: Kedves.
A két szervezett csapat nem talált fogást egymáson, így egy helyzetek nélküli mérkőzésen két talált góllal vitte el a három bajnoki pontot a Simaság. - Gólszerző: Sarang, Németh J.  Jók: Csókás, Csuka, illetva Sarang, Horváth G., Németh J.

Nemeskocs-Sárvári Kinizsi 0:3.  Négy beteg játékos és öt sérült focista miatt a Nemeskocs nem tudott kiállni a mérkőzésre.

A 8. forduló műsora. Október 10. (szombat), 15.30:
Sárvári Kinizsi-Izsákfa, Káld-Ikervár. 11. (vasárnap), 15.30: Nemeskocs-Ostffyasszonyfa, Boba-Hosszúpereszteg, Szergény-Mesteri, Simaság-Alsóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!