Mentő karambolozott teherautóval, négyen súlyosan megsérültek

Mentőautó és tehergépkocsi ütközött össze kedd reggel a 4-es út 120-as kilométerszelvényének közelében, Törökszentmiklós és Fegyvernek között; a balesetben négyen súlyosan megsérültek.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a baleset a főút törökszentmiklósi elkerülő szakaszán történt. Az eddigi információk szerint a mentőautó egy tehergépkocsi előzésébe kezdett, majd összeütközött egy szemből érkező másik teherjárművel.

A mentőautó az árokba csapódott, a benne utazó négy ember - egy beteg és a személyzet három tagja - nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség úgy tudja, hogy a gépkocsivezetőt a helyszínen újra kellett éleszteni.

A nem sokkal reggel fél hat után bekövetkezett baleset másik résztvevője egy román rendszámú, bútorlapot szállító teherautó volt, amelynek sofőrje sértetlenül úszta meg az ütközést - mondta el az MTI-nek Bakó Tibor őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. 

A mentés jelenleg is tart, a helyszínre mentőhelikopter érkezett. A 4-es út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Törökszentmiklós irányába, a régi 4-es út felé terelik.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!