Milánóban, Tamás Krisztiánnál járt az Illés akadémia tulajdonosi köre

A közelmúltban Milánóban tárgyalt az Illés Béla Football Akadémia tulajdonosi köre, ahol egy megállapodást is aláírtak. Illés Béláék a megbeszéléseken kívül természetesen a Milan U17-es együttesében játszó Tamás Krisztiánt is meglátogatták

Vas Népe

A közelmúltban, november 23-án az AC Milan - FC Barcelona (2:3) Bajnokok Ligája-mérkőzést a helyszínen nézte végig az Illés akadémia tulajdonosi köre, Halmai Gábor, Illés Béla, Kóbor László, és Tóth Miklós ügyvezető. Milánóban még a mérkőzés előtt találkoztak Olaszország egyik legismertebb menedzserével Claudio Vigorelli úrral is. A neves itáliai menedzser olyan ismert játékosok útjait egyengette és egyengeti, mint Samuel Eto’o, Dejan Stankovic, Emiliano Viviano, Cristian Abbiati, Marco Storari, Davide Astori, Sergio Floccari, Michele Canini, Davide Santon, Joel Obi, Mattia Destro és az Illés akadémia volt játékosa, Tamás Krisztián.

Claudio Vigorelli úr irodájában - ami a belvárosban, a milánói dóm közvetlen közelében helyezkedik el - megállapodtak abban, hogy az Illés Béla Akadémia játékosainak képviseletét Olaszországban ezen túl Claudio Vigorelli látja el. A megállapodást szerződés formájában is rögzítették a felek.

Az aláírást követően a szombathelyi vendégek szerettek volna személyesen is találkozni a szombathelyi akadémia volt tanítványával, Tamás Krisztiánnal is, de ő ekkor már kellemes kötelezettségének tett eleget: a San Siro stadion játékterén tartózkodott, mert a Bajnokok Ligája-mérkőzésen a Milan fiataljai tartották a BL-zászlót, és szedték a labdát a sztárjátékosoknak. A magyar különítmény később természetesen összefutott az Illés akadémia egykori növendékével. Tamás Krisztián abban az időszakban a Milan II. együttesével készült, és a Verona elleni bajnokin pályára is lépett.

A teljes cikk a Haladás hivatalos oldalán olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!