MJUS: október végéig marad a névadó a körmendi kosárcsapatnál

A körmendi kosárlabdacsapat egyik névadó szponzora, a MJUS október végéig támogatja az együttest.

Vastag Nándor

Múlt héten terjedt el a hír, hogy a MJUS-termálpark bezárt, ám ezt Cesare Oliosi  ügyvezető igazgató cáfolta. Mint ahogy azt lapunknak is elmondta, a szórakoztató és szabadidőpark hotel építése miatt egyelőre szünetelteti a működését. A cég szerdán juttatta el hivatalos tájékoztatását az egyesülethez, ami szerint október végéig támogatja a kosárcsapatot, mely novembertől már Fortress-Körmend néven folytatja a bajnokságot.

Azonban elképzelhető, hogy a 2009 szeptemberében köttetett, elvileg öt évre szóló együttműködésnek csak átmenetileg lesz vége. De ami sokkal fontosabb, az egyik névadó szponzor távozása nem rendíti meg a piros-fekete klubot.

- A támogatás a termálpark átmeneti bezárása miatt szűnik meg, ám ha a hotel felépül, akkor reményeink szerint újrakezdjük az együttműködést - mondta a tulajdonos, Szabó-Forrai Zsolt, aki a Fortress Biztosítási és Befektetési Társaság igazgatója. 

- Természetesen nem örülünk a történteknek, de ez nem befolyásolja a csapat működését, és semmilyen hatással nem lesz a költségvetésre. A kieső szponzori bevételt egyéb forrásból biztosítjuk. Mindenképpen szükség lett volna új támogatókra, s már korábban elkezdődtek a tárgyalások a lehetséges jelötekkel - hozzáteszem, ezek a tárgyalások nem állnak összefüggésben azzal, hogy a MJUS kivonul. Most arra törekszünk, hogy minél hamarabb megszülessen egy új megállapodás. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!