Négy vasi csapat a Magyar Kupában

Körkép - A labdarúgó Magyar Kupa főtáblájának második fordulójában a Rum hazai pályán, míg a Répcelak, a Celldömölk és a Rábapaty idegenben meccsel.

Pum András

Négy vasi együttes is érdekelt a 2009/2010. évi Magyar Kupa második körében. A legnehezebb dolga a megyei I-es Rumnak van, Simon Miklós tanítványainak a ZTE II-t kellene elgáncsolniuk a továbbjutásért. A meccsekre a kupaszabályok érvényesek, döntetlen esetén hosszabbítás, majd büntetők a további program.

Rum-ZTE II. (NBII.) (csütörtök, 17.00) - Simon Miklós: - Nem voltam túl boldog amikor meghallottam, hogy a ZTE második együttese került az utunkba. Legutóbb is zalai együttest vertünk ki, erre most kaptunk még egyet, ráadásul roppant erős gárda ellen játszunk. Sokkal jobban örültem volna, ha egy NB III-as esetleg megyei I-es gárdát sorsolnak ki, de hát ez van, ezt kell megoldanunk. Tudom, hogy a ZTE II. fiatal játékosokból áll, és miután a kerete állandóan változik, így könnyen lehet, hogy ezúttal is lehetnek visszajátszóik az első csapatból. A zalai csapat az esélyesebb, de nem feltartott kezekkel lépünk pályára. Nem tartanék a meccstől, ha komplett kerettel készülhetnénk a derbire, de miután Vincze Tamás, Vincze Zoltán és Szalai Gábor is sérült, így nehezebb dolgunk lesz. Összeállítást most még nem tudok mondani.

Lébény (megyei I.)-Répcelak (csütörtök, 17.00) - Tóth Zsolt: -  A lébényiek tavaly a harmadik helyen végeztek a bajnokságban, azaz erős csapattal kerültünk szembe. Több ügyes, jó játékosuk is van, és mint tudjuk a kupában minden előfordulhat. Természetesen mi azon leszünk, hogy érvényre jutassuk a két osztálynyi különbséget. Összeállítás: Heinrich - Ulrich, Kiss Z., Varga G., Szandi - Imre (Bujtás), Takács P., Csordás, Baranyai - Takács Sz. (Bödecs), Tamási.

Motim TE (NB III.)-Celldömölk (csütörtök, 17.00) - Csákvári Zsolt: - Tavaly óta erősödött a Motim, tehát nem számíthatunk könnyű meccsre. Bizakodásra ad okot, hogy a Lipót ellen 1:0-ra elveszített bajnokin a fiúk küzdeniakarására nem lehetett panaszom, de sajnos hátul és elöl is figyelmetlenek voltunk. Óváron ennyit nem hibázhatunk, továbbjutásra készülünk. Süle, Velencei, Kocsis, Kazári Barnabás játéka kérdéses. Összeállítás: Tóth J. - Szilágyi, Borsos, Györkös, Sebestyén - Baranyai, Győrvári, Babics, Kocsis - ifj. Csákvári, Németh J.

Lövő (megyei II.)-Rábapaty (csütörtök, 17.00). - Marton Róbert: - Véleményem szerint a Győr-Moson-Sopron megyei másodosztály erősebb mint a hasonló vasi vetélkedés, márpedig tavalyelőtt a lövőiek megnyerték a bajnokságot, csak nem vállalták a megyei egyet. Két volt Haladás-játékosom, Horváth és Savanyó  is náluk játszik, erős együttes lesz az ellenfelünk. Miután egy meccsen bármikor eltűnhet az osztálykülönbség, így háromesélyes a találkozó, természetesen szeretnénk továbbjutni. Horváth Krisztián és Ádám sérült. Összeállítás: Derdák - Szabó Zs., Csupor, Németh, Bíró Zs. (Horváth R.) - Dovánszki, Tar, Tőke (Szabó), Toldi - Ádám (Milkovics), Király (György).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!