Nemzetközi BMX verseny Szombathelyen - már készülnek a biciklisek (képgalériával)

Szombathely - A hétvége az extrém utcai sportok tárházával szolgál, szombaton gördeszkaverseny, vasárnap pedig nemzetközi BMX-verseny lesz, számos magyar és külföldi résztvevővel.

Garai Antal 'Atom'

Az OG Summer Gypsy Games-t 5-6 éven keresztül Ajkán rendezték meg, idén új névvel és új helyszínen rendezik meg a versenyt, mivel az ajkai pályák minőségével már akadt némi gond, s a szervezők frissíteni akarták a rendezvényt. Így ezen a hétvégén már Szombathely ad otthont a kétkerekűek látványos versenyének, OG Summer Contest & Camp néven.

Szemfülesebbek már felfedezhették az elmúlt napok során a sok BMX-est a városban, ugyanis a versenyzők egy része már itt van, s gyakorolnak szorgalmasan a rendezvény helyszínéül szolgáló aszfaltpályán, az Aréna Savaria mellett. 



Látványos mutatványokat gyakorolnak a sportpályán - Fotók: Garai Antal 'Atom'

Szerdától péntekig gyakorolni lehet a pályán, szombaton elődöntők, vasárnap pedig döntők és Best Combo verseny lesz. Verseny kategóriái: Expert, Master és Pro
Díjazás: alkatrészek az OG, az Odyssey, a RedBull és a VANS felajánlásában. 

A sportban híres versenyzők is itt lesznek a világ minden pontjáról, francia, német, cseh, szlovák, osztrák, ausztrál és még számos nemzetiségű versenyző jön el. A teljesség igénye nékül: Alexis Desolneux, Matthias Dandois, Waldemar Fatkin, Frank Lukas, Matti Röse, Dominik Nekolny, és még sok más hazai és külföldi flatlandes. 

A rendezvény plakátja:



Tekintse meg a csütörtök délután gyakorló bringásokról készített képgalériánkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!