Nőnapi buli szépségversenyünk döntőseivel (képgalériával)

<b>Szombathely</b> - Pénteken este a Bánya Caféban ismét találkoztunk lapunk szépségversenyének döntőseivel. A nőnapi összejövetel kötetlen beszélgetéssel kezdődött, és bulival zárult.

Takács Gábor

Legutóbb november közepén láttuk együtt lapunk szépségversenyének döntőseit, amikor  a Vas Megye Szépe választáson  Kocsis Korinna fejére felkerült a korona. A tizenkét   döntős közül nyolcan  jöttek el  pénteken este a Bánya Caféba,  a  nőnapi buliba. A hangulatra ezúttal sem lehetett panasz, egy pohár pezsgő mellett beszélgettünk a szépségekkel.

Takács Anna nővérével érkezett a találkozóra. A körmendi szépség érettségire készül, de előtte még egy komoly feladat vár rá: március 21-én a Répce szépe verseny egyik háziasszonya lesz. 

Devecser Anikó és Balassa Zita között  szépségversenyünk alatt  barátság szövődött. A  két  jókedvű  lány   elmodta, sok közös programjuk van, eljárnak vásárolni, vagy éppen pókerezni. Már most eldöntötték, hogy nyáron együtt mennek Siófokra nyaralni. 

Azt már a mindig mosolygós Németh Fanny mesélte, hogy beválasztották Nyugat-Magyarország ötven legszebb lánya közé, nemsokára egy kiadványban is szerepel. Gál Katalin  túl van a vizsgákon, az első féléve az intézményi kommunikátor szakon jól sikerült. 



A mosolygós négyes: Takács Anna, Németh Fanny, Devecser Anikó, Balassa Zita

Auer Szabinától
megtudtuk, hogy  az Éter Szépe választáson megnyert sümegi wellness hétvégén nagyon jól érezték magukat a barátjával. Azt is megemlítette, hogy faluját, Egervölgyet egy turisztikai kiadványban népszerűsíti. 

Lapunk szépségversenyének második helyezettje, a szentgotthárdi Majcsenicz Kitti fogászati asszisztensnek tanul Szombathelyen.  Amikor csak tehetem focizok, és tornázom, de a vásárlás is ugyanilyen fontos  hallottuk Kittitől.

Vas Megye Szépét, Kocsis Korinnát bátyja kísérte el a nőnapi találkozóra. A jákfai lány arról beszélt, hogy a májusi érettségit követően is szeretne Sopronban maradni technikusi képzésen, a Handler Nándor Szakképző iskolában, ahol kozmetikusnak tanul. 

Szépségeinknek apró ajándékkal is kedveskedtünk, a döntőről készült DVD-t adtuk át a lányoknak.   



A Bánya Caféban  nőnap alkalmából találkoztak a lányok  Fotók: Benkő Sándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!