Nyert az U17-es lány labdarúgó-válogatott

Körkép - Felkészülési mérkőzésen az U17-es lány labdarúgó-válogatott nyert Szlovénia ellen, az U19-es döntetlent játszott Szlovákiával.

Vastag Nándor

Az április 9-14-én, Bükön és Sopronban rendezendő Európa-bajnoki selejtezőre készülő U17-es válogatott Szlovéniát Pécsen fogadta, és gólzáporos mérkőzésen 7:0-ra nyert. A Viktória FC Szombathely játékosai közül Szarvas Alexandra nemcsak végig játszott, hanem eredményes is volt, a hatodik gólt szabadrúgásból lőtte. Pas Alexandra egy félidőt, Marsai Nikolett 50 percet kapott Kiss László szövetségi edzőtől.

Az U19-es korosztály - mely Pápán és Gyirmóton játszik Eb-selejtezőt április 23-28-a között - Dunajska Luznán lépett pályára Szlovákia ellen. Nemzeti csapatunk a 80. percben már 2:0-ra vezetett, ám a házigazda jó hajrával egyenlíteni tudott. A viktóriás Szuh Erika az első félidőben lépett pályára, Papp Dórát pedig a 62. percben cserélte be az edző, Turtóczki Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!