Nyíregyháza-Diósgyőr: rengeteg vendégszurkoló, fokozott készültség

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség Borsod-Abaúj-Zemplén megye közútjain vasárnap, a Nyíregyháza-Diósgyőr NB II-es labdarúgó-mérkőzés napján, mivel a rangadóra több mint kétezer vendégszurkoló indul útnak.

MTI

Nyíregyházán rendezik meg április 17-én délután a Nyíregyháza Spartacus SC – DVTK NB II. labdarúgó-mérkőzést. A két csapat azonos pontszámmal áll az Keleti-csoport első két helyén.

A DVTK - az órási érdeklődésre tekintettel - 2100 jegyet kapott a nyíregyháziaktól, ebből 1800 csütörtökig már el is fogyott. A piros-fehérek szervezett utazás keretében külön vonattal, és több emeletes busszal indulnak Nyíregyházára, de több százan vélhetően egyénileg, személygépkocsikkal fogják a mérkőzés helyszínét megközelíteni.
   
A mérkőzés napján a rendőrség Miskolc, Tiszaújváros és Szerencs területén fokozott ellenőrzéseket hajt végre.  
A miskolci Tiszai pályaudvarról fél 12-kor induló vonatszerelvényhez a MÁV különkocsikat csatol, amelyekre csak érvényes jeggyel lehet felszállni, ezeket ajánlott elővételben megvásárolni.

A rendőrség minden, a törvények által biztosított lehetőséget igénybe vesz majd a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében, hangsúlyozta Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, hozzátéve: a rendőrség megfelelő módon biztosítja a vonattal, illetve autóbuszokkal érkező DVTK-szurkolók kísérését is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!