Nyíregyházi pofon a Fradinak

Nyíregyháza - A Nyíregyháza hazai pályán 3-1-es győzelmet aratott a Ferencváros felett a labdarúgó Soproni Liga harmadik fordulójának péntek esti nyitányán, ezzel pillanatnyilag vezeti a tabellát.

MTI

Nyíregyháza Spartacus-Ferencváros 3-1 (2-0)
Nyíregyháza, 10 000 néző, V:
Arany
Gólszerzők: Dosso (13.), Homma (33., 65.), illetve Wedgbury (54.)
Sárga lap: Miskolczi (30.), illetve Wedgbury (35.), Dragóner (66.)

Nyíregyháza: Vojinovic - Lakatos, Mboussi, Goia, Kiss Z. - Andorka (Ramos 71.), Miskolczi (Varga 84.), Zabos - Bogdanovic - Homma, Dosso (Batizi-Pócsi 89.).
Ferencváros: Holczer - Lowton, Dragóner, Balog, Kulcsár - Fitos (Morrison a szünetben), Ashmore, Ahmed (Rósa 66.), Wedgbury - Ferenczi, Pölöskey (Mamic 73.).

Lendületesen kezdett a Nyíregyháza, az első negyedóra végén a bátor játék góllá is érett, majd a hazai csapat előnye a szünetig megduplázódott.

A második félidő elején a Ferencváros ugyan szépített, de csakhamar visszaállt a kétgólos különbség. Hiába támadott sokat a fővárosi együttes a folytatásban, nem tudott közelebb kerülni a Nyíregyházához, amely megérdemelten nyerte meg a mérkőzést


A további program:

Szombat:
Vasas-Paksi FC 17:30 ó
Kecskeméti TE-ERECO - Győri ETO 20
ZTE FC-Kaposvári Rákóczi 20
Lombard FC Pápa-FC Fehérvár 20
Vasárnap:
Diósgyőri VTK-Újpest FC 17:30 ó
Szombathelyi Haladás-MTK Budapest 20
Elhalasztva:
Budapest Honvéd - DVSC-TEVA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!