Olvasóink idén is jól járnak a Vas Népe-előfizetéssel

A Vas Népe előfizetői ebben az évben is számtalan kedvezményre jogosultak - egyebek mellett a kereskedelem, a szolgáltatások és a szórakozás terén.

Tóth B. Zsuzsa

Miközben az újság naponta házhoz megy, hogy önök a friss helyi híreket már a reggeli kávé mellett olvashassák, leghűségesebb előfizetőink értékes ajándékokkal is gazdagodnak.
 
A tavalyi évben a korábbinál is több elfogadóhelyen használhatták hűségkártyájukat, amellyel évi több tízezer forintot spórolhattak. Vas megyében 150 elfogadóhelyen juthattak olcsóbb termékekhez, szolgáltatásokhoz. Ügyfélszolgálatainkon kedvező áron például könyveket, DVD-ket, ajándékokat vásárolhattak a sportrendezvényekre szóló belépőkön, színház- és koncertjegyeken kívül. Rengetegen kirándultak a geocaching játék keretében, majd kedvezményesen ebédelhettek, ismerhettek meg népszerű látnivalókat négy megyénk legszebb pontjain. A szerencsések pedig wellness-hétvégén pihenhettek családjukkal. Kiszámoltuk: az a család, amelyik tavaly rendszeresen használta hűségkártyáját, akár hatvan ezer forintot is spórolhatott az év során!
 
A kedvezményt nyújtók sora idén tovább emelkedik. Sőt, ebben a hónapban igazi meglepetést tartogatunk olvasóink számára: keressük azt a családot, amelyik legtöbbet használja hűségkártyáját, hogy egy wellness hétvégével ajándékozhassuk meg.

Folytatjuk a tavaly indított és nagy sikerrel rendezett koncertsorozatot is. A tervek szerint több országos hírű nagyágyú: zenekar és énekes szórakoztatja majd elérhető áron rajongóikat.

Hamarosan kuponfüzettel is meglepjük hűségkártyás olvasóinkat, hogy még egyszerűbben érhessék el a kedvezményes termékeket, szolgáltatásokat.
 
Így, aki továbbra is előfizeti a Vas Népét, annak több pénz marad a zsebében az idén. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!