Öngyilkos lett egy jáki orvostanhallgató

Pécs, Szombathely - Csütörtökön éjjel Pécsett, a Szántó Kollégiumban öngyilkos lett egy egyetemista. A huszonnyolc éves jáki fiatalember hatodéves orvostanhallgató volt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Csütörtök éjjel sírva hívta fel csoporttársát egy egyetemista lány Pécsett, hogy valaki meghalt a Szántó Kollégiumban. A lány elmondása szerint a hatodéves orvostanhallgató öngyilkos lett, emiatt a rendőrség is nagy erőkkel vonult a helyszínre, és megkezdődött a kihallgatás. A fiú szobatársait is keresték a rendőrök, hogy meghallgassák őket - írja a bama.hu.

Murai Ágnes, a Pécsi Rendőrkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy az eddigi eredmények alapján kizárható az idegenkezűség. 

Az áldozat egyik volt szombathelyi csoporttársa érdeklődésünkre elmondta, hogy a jáki fiatalembert csendes és rendes srácnak ismerték, aki aktív közösségi életet élt. Több cikke is megjelent az egyetemi újságban. Blogjában pedig rendszeresen beszámolt az iskola és a kollégium történéseiről.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!