Önkéntes munkát végeztek a ügynökség munkatársai a Vasi Múzeumfaluban

Önkéntes munkát végeztek szombaton a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség szombathelyi irodájának munkatársai a Vasi Múzeumfaluban. Gallyaztak, medret tisztítottak, és gulyást főztek.

Nagy Ildikó

A munkanap áthelyezés miatt szombaton a legtöbb munkahelyen dolgoztak. Ám volt, ahol a megszokottól eltérően telt a nap. A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztés Ügynökség szombathelyi irodájának munkatársai például úgy döntöttek, hogy nem az íróasztal mögött töltik a napot. És ha már az önkéntesség éve az idei, akkor ők is kesztyűt húztak, gereblyét ragadtak, és a nyitásra váró Vasi Múzeumfaluban tették hasznossá magukat: tisztították a medret, és a veszélyessé vált, kivágott fák gallyait gyűjtötték össze.

Az ügynökség felhívásához Szombathelyen tizennyolcan csatlakoztak, így nem csak hasznos, de remek csapatépítő program is volt az önkéntes nap. A hideg, szeles időben is helyt álló önkénteseknek jól esett a szabadtűzön főzött bográcsgulyás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!