Országos szépségversenyt nyert Anikó (fotókkal)

VN - <em> Devecser Anikó</em>, aki a Vas Népe szépségversenyének tavalyi sorozatában Május Szépe volt, elnyerte a legnagyobb bulvár napilap szépének kitüntető címét.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Blikk szépe versenyen a lap olvasóinak szavazatai alapján összesen 5976 voks érkezett az öt lányra. Lapunk szépségversenyének május havi nyertese, a Váton élő Devecser Anikó nagy fölénnyel nyerte meg a döntőt, a voksok 49 százalékát gyűjtötte be.



Devecser Anikó kapta a legtöbb szavazatot   Fotó: Czerkl Gábor

– A felvételim is sikerült, így szeptembertől főiskolás leszek, a 100 ezer forintos nyereményből pedig egy spanyolországi nyaralást tervezek – árulta el a csinos váti lány a bulvárújságnak, akivel a CKM-ben, egy négy oldalas fotósorozaton is találkozhatunk hamarosan.



Anikót múlt héten látogattuk meg, akkor már örömmel újságolta, hogy Kommunikáció és médiatudomány szakra felvették egy főiksolára   Fotó: Benkő Sándor

Anikó lapunknak többször elmesélte, hogy újságíró szeretne lenni, a múlt héten örömmel számolt be arról, hogy  Kommunikáció és médiatudomány szakra jelentkezett  és most már biztos, hogy szeptembertől a Kodolányi János Főiskolán fog tanulni.

- Örülök, hogy sikerült bejutnom, hiszen erre a szakra rengetegen jelentkeztek, s elég nagy volt a szelektálás a felvételizők között. A kommunikáció és médiatudomány ugyanis a sikerszakok közül való, így 400 pont alatt szinte lehetetlen bejutni ezekre a képzésekre - tette hozzá.  

Anikó nagyon szereti az állatokat, a kiscicáival játszik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!