Ostrom-boksz

Kőszeg - Az Ostromnapok rendezvénysorozatának keretében pénteken 17 órakor ökölvívógála kezdődik a Fő téren.

Vastag Nándor

Az Ostrom-boksz elnevezésű gálán - melyet a Kőszegi SE ökölvívó szakosztálya rendez az önkormányzat támogatásával - kadett, junior és felnőttkorú versenyzők részvételével tíz párban lesznek mérkőzések, amiből kettő bemu- tató, nyolc pedig éles bokszmeccs.

A Kőszegi SE bunyósai a Haladás BC és az MTK sportolóival csapnak össze; a szombathelyi egyesületet hatan, míg a budapesti klubot négyen képviselik. A gála 17 órakor kezdődik, és várhatóan 20.30-kor ér véget az est főmérkőzésével, melyen a kőszegi Nemes Erik és az MTK-s Raffael János lép ringbe. Az utánpótlás korosztály találkozói 3x2, míg a felnőtteké 3x3 percig tartanak majd.

A szervezők nem csak az ökölvívás szerelmeseit várják a Fő térre, így a rendezvényen kiegészítő programok is lesznek. A Szombathelyi Kötélugró Klub kőszegi versenyzője, Bartók Alíz látványos gyakorlatot teljesít, de a Kopula Classic KBC kick-boxosainak bemutatóját is megtekinthetik az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!