Példa nélküli a Szombathelyen uralkodó terrorisztikus hangulat

Székesfehérvár - "Van még néhány goromba hely az országban, de ezeken a pályákon a rendezés jó, elkerítik a nézőket a játéktértől. Az Arena Savariában azonban egy plexi sincs a kispad mögött, így védtelen az ellenfél", nyilatkozta laptársunknak a pénteki kosárlabda botrányról Nagy Gábor, az Albacomp vezetője, az MKOSZ volt alelnöke.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Korábban is voltak olyan helyek, ahol a hegyeket mozgató szurkolás mellett bizony jelen volt az ellenfél, a távolról érkezett szurkolók és a játékvezetők fenyegetése is. 

Szolnokra, Körmendre, Kaposvárra mérkőzésre utazni nem volt megnyugtató gondolat, azzal együtt is, hogy a B-közepek csapatukat támogató ténykedését egy bizonyos fokig akár el is lehetett ismerni, kezdi visszatekintését a botrányos közjátékkal fűszerezett, szombathelyi sikerrel zárult Falco-Albacomp negyeddöntő ötödik meccsére a Fejér Megyei Hírlap.



Nagy Gábor Albacomp-vezér Benczur játékvezetővel egyeztet Fotó: Kiss Teodóra

A meccsről készült képgaléria megtekintéséhez kattintson ide, vagy a fotóra!

- A Szombathelyen uralkodó terrorisztikus hangulat példa nélkülien félelmetes volt, nem emlékszem olyanra, hogy az ellenfél játékosait, edzőit inzultálta volna egy adott csarnok biztonsági személyzete, nyilatkozta laptársunknak Nagy Gábor, az Albacomp első embere, aki úgy látja, a kosárlabda szövetség hamarosan megújuló vezetői testületének egyik legfontosabb feladata lesz, hogy rendet tegyen a problémás csarnokokban. 

Mivel fenyegették Nagy Gábort, és mit kapott a mosdóban Bell édesanyja? Hol családi esemény a kosármeccs? 

Kiderül itt!

A meccs videófelvételének megtekintése után alkotott szombathelyi véleményeket ide kattintva olvashatja el!

A Peter Stahl szakmai igazgatót ért inzultusról készült exkluzív fotósorozatot itt nézheti meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!