Peter Stahl lett az Albacomp szakmai igazgatója

Székesfehérvár - Új felállásban folytatódik a szakmai munka az Albacompnál: a stáb kibővül Peter Stahllal. A német szakember elsőszámú felelősként vezeti az edzéseket és meccsel. Munkáját Peresztegi Nagy Ákos és Matus Gábor segítik.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Dombóváron és Körmenden is megfordult német szakember kedd este edzést vezetett, szerdán pedig Szombathelyen bemutatkozik a fehérvári kispadon. Peter Stahl megbízása a bajnokság végig szól, a csapat célja minimum a négy közé kerülés a playoffban.

- Videón sokszor láttam az Albacompot, illetve meccseltem is ellenük. Tudom, hogy Székesfehérváron  nincs morális probléma, egy lelkileg leeresztett csapatot kell átvennem.  Ahogy láttam, a  társaság két hónapja elvesztette a fonalat, azon leszünk, hogy újra megtaláljuk azt. Azért jöttem, hogy közösen célba érjünk, és a végén bajnokok legyünk - emelte ki a szakmai vezető. 

S hogy Peresztegi Nagy Ákos miként élte meg az új helyzetet?

- Amit a klub vezetése kért azt megteszem, a tudásom legjavát nyújtva. A vezetőedzői státuszom megmaradt, Peter szakmai igazgatóként irányítja a munkánkat. Azt mondta, hogy közös nagy feladat  vár ránk, megtesszük amit kell - fűzte hozzá.

A Falco ma este hét órakor az Albacomp csapatát fogadja az Arena Savariában.

Forrás: fmh.hu, albakosar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!