Pizsamában szökött meg a meztelenül talált ózdi férfi

Ózd - Háromféle verziót adott elő meztelenségére az férfi, akit egy szál karórában füleltek le Ózdon a helyi rendőrök múlt csütörtökön. A zavart meztelenkedőt kórházba vitték, ám onnan pizsamában megszökött. Egy bokorban találták meg.

MTI

Előbb közerkölcsöt sértett, majd pizsamát lopott az az ózdi férfi, akit a rendőrök a közelmúltban kaptak meztelenkedésen a város közterületén.

Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a múlt héten, csütörtök éjjel történt eset előzményeiről az MTI-nek elmondta, hogy az ózdi rendőrkapitányság ügyeletére kevéssel 23 óra után egy helybéli tett bejelentést, amely szerint a Katona József utcában egy meztelen férfi sétál. 
    
A helyszínre érkező járőrök meg is találták a zavarodott férfit, aki mindössze egy karórát viselt. A neki feltett kérdésekre ellentmondásosan válaszolt. Először közölte a rendőrökkel, hogy nincs közük hozzá, hagyják békén, majd azt mondta: fogadásból vetkőzött le. Végül pedig arra hivatkozott, kártyán vesztette el ruháját.
    
Tekintettel arra, hogy a férfi zavart állapotban volt, mentőt hívtak hozzá, és beszállították az ózdi kórházba.
   
Felvételekor kapott egy pizsamát, amíg azonban a regisztrációját intézték - immár pizsamásan - megszökött a kórházból. Rövid keresés után a rendőrök körülbelül két kilométerrel arrébb találtak rá, amint Ózd Falu elnevezésű városrészében a bokrok között bujkált. Így újra rendőrautóba került a 42 éves férfi, aki ellen a közerkölcs megsértése és a pizsamalopás miatt szabálysértési eljárást kezdeményeztek.

A múlt héten Szombathely utcáin is sétálgatott egy meztelen férfi, pechére kollégánk éppen arra járt és lefotózta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!