Rangos teremtornára hívták meg a Haladást

Január elején a Veszprém Arénában az FTC-vel, a Videotonnal, a Győri ETO-val, a Budapest Honvéddal és a Veszprémmel is összecsap a Szombathelyi Haladás.

Pum András

2013-ban ünnepli fennállásának 100. évfordulóját a veszprémi labdarúgás, a centenáriumot pedig nívós teremtornával ünnepli a Veszprém FC NB II-es csapata - olvasható a Haladás hivatalos honlapján.

A január 12-én, és 13-án (szombat, vasárnap) rendezendő Queen"s City Cup elnevezésű teremtornán hat NB I-es együttes vesz részt. A házigazda Veszprém mellett, az FTC, a Videoton, a Győri ETO, a Budapest Honvéd és a Szombathelyi Haladás.

A csapatok körmérkőzést játszanak, azaz mindenki mindenkivel találkozik. Ezt követően az első két helyezett a döntőt, a harmadik-negyedik a bronzmeccset vívja, az utolsó kettő pedig az ötödik helyért meccsel.

A csoportmeccsek szombaton 14-20 óra, vasárnap 14-17 óra, a helyosztók 17-20 óra között zajlanak.

A játékidő 2x13 perc.

Szurkolói szempontból az FTC,  Videoton és a Győr elleni mérkőzés különösen vonzó lehet...


Január 12-én, szombaton a Haladás-Illés Akadémia U19-es együttese is műfűre lép a Veszprém Arénában, méghozzá az FTC, a Győri ETO, a Puskás Akadémia, a Honvéd MFA és a Veszprém hasonló korú csapatának társaságában. A csoportmeccsek és a döntő 9-14 óráig tart.

És még nincs vége a szombathelyi csapatok felsorolásának, hiszen a Viktória-Trend Optika FC női NB I-es csapata is meghívást kapott a viadalra az Arénába. A lányok az MTK, az Astra, a Femina, a Ferencváros és Veszprém együttesével csapnak össze, szintén szombaton 9 és 14 óra között.

Az egynapos belépő 1600,  a kétnapos 2900 forintba kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!