Rekordokat dönt a YouTube-on a véres rendőrségi videó

London - A vezetés közben való sms-ezés veszélyeire hívja fel a figyelmet a brit rendőrség legújabb, igen szemléletes közérdekű közleménye, melynek egy részét már több milliószor nézték meg az internetezők.

MTI

A walesi Gwent rendőrség elmondása szerint az összesen harminc perces kisfilmnek csupán egy részlete került fel a világhálóra, ám már azt is több mint hatmillió alkalommal nézték meg a YouTube-on, illetve más oldalakon. Az interneten elérhető 5-6 perces nyitó képsor főszereplője egy Cassie nevű tinédzser, aki karambolt, illetve négy ember halálát okozza azzal, hogy vezetés közben üzenetet ír. 

A véres testeket és egy kisbaba élettelen szemét is felvonultató film már témája volt jónéhány televíziós műsornak az Egyesült Államokban, ahol mintegy 12 államban már betiltották a vezetés közbeni szöveges üzenetváltást, sok másikban pedig tervezik a hasonló intézkedések bevezetését. Angliában egyébként tilos vezetés közben mind beszélni, mind üzeneteket írni a mobiltelefonon.

Nézze meg a videót, figyelem megrázó képek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!