Rendőröket akart megvesztegetni egy román férfi

Vesztegetés kísérlete miatt tettek feljelentést a Makói Rendőrkapitányság járőrei egy román állampolgár ellen, miután a férfi 10 eurót ajánlott azért, ha nem büntetik meg közlekedési szabálysértés miatt.

MTI

A rendőrök előző nap hajnalban intették le a 28 éves román férfi által vezetett autót; azért intézkedtek a sofőrrel szemben, mert indokolatlanul használta a jármű ködfényszóróját - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Amikor a járőrök közölték vele, hogy helyszíni bírsággal sújtják a cselekedetéért, a férfi odament a szolgálati gépkocsihoz, majd egy 10 euróst akart átnyújtani a rendőröknek, ha elállnak a büntetéstől - közölte a szóvivő.

A rendőrök visszautasították a pénzt, majd vesztegetés kísérlete miatt előállították és feljelentették a román állampolgárt, aki ellen a Szegedi Nyomozó Ügyészség folytatja le a büntetőeljárást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!