Répce szépe: fürdőruhában pózoltak a lányok (képekkel)

<b>Répcelak</b> - Március 21-én ismét megrendezik a Répce szépe versenyt. A tizenöt lány már gőzerővel készül a megmérettetésre. A zsűriben helyet foglal Vas megye szépe, <em>Kocsis Korinna</em>.

Takács Gábor

Sikeres szépégversenyünk alatt egy évig  naponta csinos lányok mosolyogtak olvasóinkra  a Vas Népe hátsó oldalán. Holnaptól ezt  tizenöt napon  keresztül megteszik  a Répce szépe verseny  indulói, akiket lapunkban és  honlapunkon is bemutatunk.  



A www.vasnepe.hu/repceszepe oldalon a rengeteg fotón kívül  sok érdekességet  is olvashatnak a lányokról. Itt szavazhatnak március 14-étől hat napon keresztül a  közönségdíjasra, a győztesnek a díjat  lapunk ajánlotta fel. 



A szervezők szombaton este tartják a közönségtalálkozót  a répcelaki Műhely étteremben, ahol a verseny indulói várják az érdeklődőket. 



A szervezők idén Répcelak környéki csinos lányokat hívtak meg versenyzőnek.

A zsűriben helyet foglal Vas megye szépe,  Kocsis Korinna, az egyik műsorvezető pedig a Vas Népe szépségversenyének döntőse Takács Anna lesz.




A lányok a megmérettetésen  tánccal és énekkel is szórakoztatják majd az érdeklődőket. 

A fotókat Kutasi Ildikó készített a lányokról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!