Rockkal húsvétoltak

Balogunyom - Mintegy kétezer látogató, kulturált környezet, színvonalas zene, jó hangosítás: ennyi lehetne a rövid mérlege a húsvét vasárnap este, Balogunyomban megrendezett szabadtéri rock-koncertnek.

Peltzer Géza

Meglehetősen kockázatos vállalkozás április elején szabadtéri koncertet rendezni, az időjárás azonban a szervezők mellé állt idén április 12-ikén: egész héten jó idő volt, vasárnap a 25 Celsius fokot is megközelítette a hőmérséklet és a meteorológusok által beígért jégeső, eső is elmaradt. A balogunyomi sportpálya mellett délutánra állt a rendezvénysátor, a színpad és a hangosítás is készen várta a három esti zenekart. A parkolásról, vendéglátásról sem feledkeztek meg a rendezők, sőt, a kerítés mellett mobilvécéket is felállítottak.

A jó szervezés elsősorban Takács János érdeme, aki este tíz óra tájban mintegy kétezerre becsülte a szabadtéri koncertre kilátogatók számát.

A szombathelyi Kartergáz kezdett kemény, ügyes muzsikával, majd a szintén helyi Last Minute fokozta a hangulatot rockos slágerekkel. Kilenc óra után lépett színpadra a Lord, melynek műsorát érdekesebbé tette Sipőcz Ernő beugrása. Az együttes az egykori alapító taggal együtt énekelte el az ismert Lord-slágert, az Egyedül járom a várost.

A szervezők, látva a rendezvény sikerét, elmondták: jövőre is megszervezik hasonló időpontban a balogunyomi húsvéti rock estét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!