Rudolf nem játszhat Liverpoolban - itt a Loki kezdőtizenegye

Liverpool - Noha Rudolf Gergely kedden még bizakodó volt, kiderült, hogy biztosan nem léphet pályára szerda este az Anfield Roadon, a Debrecen labdarúgócsapatának Liverpool elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésén

MTI

A DVSC-TEVA honlapjának beszámolója szerint a válogatott csatár sérülése, melyet másfél hete még a nemzeti
csapat edzésén "szedett össze", nem javult a megfelelő mértékben, így már a kedd esti tréninget is a pálya széléről nézte végig.

Ezzel eldőlt, hogy három komoly hiányzója lesz szerda este (kezdés: 20:45 óra, TV: DigiSport) a magyar bajnoknak, mivel Varga József és Dombi Tibor eltiltás miatt nem léphet pályára.
    
A várható kezdőcsapat:
Polekszics – Bodnár, Komlósi, Mészáros, Leandro – Czvitkovics, Kiss Z., Ramos, Szakály – Coulibaly, Oláh (Feczesin)

Korántsem lehet azt mondani egyébként, hogy az angol sajtó kiemelten kezelné a Debrecen labdarúgócsapatának szerdai liverpooli vendégjátékát a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.

A sportoldalak címlapján szinte kivétel nélkül Wayne Rooneyt lehet látni, ahogyan a Besiktas elleni keddi BL-mérkőzésen lecserélését követően cipőjét a földhöz vágja, kifejezve ezzel nemtetszését. Ez még akkor is nagy vihart kavart a szigetországban, ha Sir Alex Ferguson vezetőedző minden egyes nyilatkozatában hangoztatta: olyan energiával, mint ami Rooneynak van, mindenki végig akarna játszani egy mérkőzést, tehát tökéletesen megérti a futballista reakcióját.
 
A The Guardian a Liverpool kedden tartott sajtótájékoztatójára alapozza anyagát, a média kérdéseire válaszoló brazil középpályásról, Lucas Leiváról írnak, de a DVSC-TEVA gyakorlatilag csak annyit szerepel a cikkben, hogy ő lesz az ellenfél az Anfield Roadon. A lap például közölt egy várható összeállítást is, amelybe berakta a sárga lapjai miatt eltiltott Varga Józsefet is...
    
A televízióban és az újságokban, ha a Liverpool kerül szóba (a Manchester United, a Chelsea, az Arsenal, na és persze Emmanuel Adebayor mellett erre elvétve kerül sor az elmúlt napokban), akkor vagy az új mezszponzort emlegetik, és az ezzel járó anyagi biztonságot, vagy a Premier League-ben jövőre életbe lépő szabály kapcsán (amely szerint 25 játékosa lehet egy keretnek, ebből pedig nyolc saját nevelésűnek kell lennie) szólal meg valaki.

Az, hogy Rafael Benítez, a Liverpool vezetőedzője 300. mérkőzésén ül le ma este a kispadra, csak egy fél mondat erejéig került szóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!