Savaria Történelmi Karnevál 2011: vasúti kedvezmények a résztvevőknek

A teljes árú jeggyel utazók féláron juthatnak el a Savaria Történelmi Karneválra, csak érvényesíteni kell a jegyüket a rendezvény helyszínén. Valamint a szombat esti programok után mentesítő vonatjárat indul Szombathelyről Soporonba.

Vas Népe

A MÁV-START ZRt. és a GYSEV ZRt. a Savaria Történelmi Karnevál rendezvényére utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából. Aki szeretne élni a kedvezménnyel, annak annyi a dolga, hogy augusztus 26-án, 27-én vagy 28-án délelőtt 10 és este 8 óra között a rendezvény helyszínén - pontosabban a Fő téren az Információs Pavilonnál - lepecsételteti a vonatjegyét.

Továbbá a GYSEV ZRt. mentesítő vonatot közlekedtet a Savaria Történelmi Karneválról Sopronba, ami augusztus 28-án éjjel fél 1-kor a szombat esti programokat követően a indul a rendezvényről haza utazóknak, és 1:27-kor érkezik Sopron állomásra.

Bővebb tájékoztatás a GYSEV ZRt. honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!