Súlyos baleset az M70-esen: meghalt az Audi és a Skoda sofőrje is (frissítve)

Szerda reggel 7 órakor az M70-es autóút Murarátka és Letenye közti szakaszán egy Audi A 6-os kombi és egy Skoda Octavia ütközött. A baleset következtében a román rendszámú Skodát vezető férfi a helyszínen elhunyt, az osztrák Audi sofőrjét sokáig próbálták újraéleszteni, sikertelenül.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A Skoda vezetője azonnal meghalt, az Audi sofőrjének életéért a mentők folyamatosan küzdöttek, de mintegy másfél órával az ütközés után ő is belehalt sérüléseibe.

Gyuricza Ferenc kollégánk szemtanúja volt annak, amint az életéért folyamatosan küzdő mentősöknek épp sikerült újraéleszteni az Audi osztrák sofőrjét, aki a balesetben életveszélyes sérüléseket szenvedett. Információink szerint már érkezett érte a mentőhelikopter, mikor egy újabb, ezúttal sikertelen újraélesztést követően ő is elhunyt, nem sokkal fél 9 előtt.

A Skoda sofőrjének holttestét elkezdték kiemelni a roncsból.

A rendőrség a baleset helyszínelését megkezdte, melynek időtartamára az M70-es autóút érintett szakaszát teljes szélességében lezárta - tudtuk meg Salamon Róberttől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!