Súlyos baleset: megcsúszott, majd fejre állt a Renault

A hétvégi balesetek közül egy súlyos, három pedig könnyű sérüléssel járt Vas megyében.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Egy szombathelyi férfi Renaultjával a 8443-as számú úton Kenéz felől Bozzai irányába közlekedett. Az előtte lévő autók előzésébe kezdett. A manőver befejezését követően gépkocsija megcsúszott, majd a menetirány szerinti bal oldali mezőgazdasági területen tengelye körül többször megpördült és végül a jármű a tetejére borulva állt meg. A baleset következtében a férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Ellene szabálysértési eljárás indult.

Egy körmendi férfi személygépkocsijával a 86-os számú főúton közlekedett Körmend felől Nádasd irányába. Egy jobbra ívelő útkanyarulatban járművével megcsúszott és az út menetirány szerinti bal oldalán lévő padkán lehaladva az oldalára borulva állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt. Az anyagi kár körülbelül 200.000 forint.

Egy nagyrákosi lakos a 86-os számú főúton közlekedett Körmend felől Nádasd irányába. Egy jobbra ívelő útkanyarulatban megcsúszott és az út menetirány szerinti jobb oldalán lévő árokba csapódva állt meg. A személygépkocsiban utazó ikervári lakos a balesetben 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Az anyagi kár 400.000 forintra tehető.

Két köbméter akácfát loptak el

A 84-es számú főút mellett lévő, Sárvár-Gérce közötti erdős területről ismeretlen elkövetők közel 2 köbméter akácfát loptak el, körülbelül 30.000 forint értékben. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Terítőket, vaskályhát, fűnyírót

Egy góri lakos jelezte a rendőrségre, hogy Bük-fürdőn lévő üzletükből terítőket loptak el. A büki és csepregi körzeti megbízottak gyors intézkedésének köszönhetően igazoltattak két szlovák állampolgárságú személyt, akik megalapozottan gyanúsíthatók, hogy 5 darab terítőt vittek el az egyik büki üzlet előtt kirakott árukészletből közel 30.000 forint értékben. A Büki Rendőrőrsre előállították a szlovákokat, ellenük büntetőeljárás indult.

Az egyik rábahidvégi ház udvarán lévő melléképületből ismeretlen személyek fűnyírót, motoros fűkaszát, vaskályhát, valamint szerszámokkal teli szerszámosládát tulajdonítottak el közel 50.000 forint értékben. Az ügyben a Vasvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!