Szőke András boltosnak állt Szombathelyen! - a plázában szolgálja ki a vásárlókat

Szombathely - Szőke András humorista Szombathelyen tölti az elkövetkezendő egy-két napot, méghozzá bolti eladó szerepkörben, egy készülő tévéműsor részeként váltott ideiglenes szakmát a neves komikus.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Több olvasónk is jelezte, hogy a Savaria Plázában található élelmiszer-üzletlánc boltjában meglepődhet, aki betér vásárolni, ugyanis Szőke András, az ismert komikus dolgozik ott, mint eladó, pultos, árufeltöltő és még sorolhatnánk. Az elkövetekezendő egy-két napban találkozhatnak Szőke Andrással, aki lehet, hogy még segíteni is fog Önöknek kitalálni az aznapi ebédet. Úgy tudjuk, hogy az egyik kereskedelmi tévécsatorna ősszel induló műsorához készítenek felvételeket, ezt az információt az illetékesek nem akarták sem megerősíteni, sem pedig megcáfolni, így nem tudjuk, hogy miképp került eme munkakörbe a humorista, és azt sem, hogy mi lesz a jutalma, esetleg várhatók-e még hasonló hírességek a szombathelyi boltokban.



Szőke András humorista - Fotó: Garai Antal 'Atom'

Ezek után már nem fogunk annyira meglepődni, hogy ha egy-egy híresség vagy celeb netán fagylaltot árul a Fő téren, vagy a Tófürdőn lángost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!