Szombathelyen nyitott irodát a Jobbik

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerdán megnyitotta városi és egyben megyei irodáját a Vörösmarty út 15. szám alatt Szombathelyen.

Simon Erzsébet

Bana Tibor megyei elnök  komoly előrelépésnek nevezte a szerdai irodanyitást. Hozzátette: az irodában rendszeresen tartanak majd fogadóórákat, amelyekre várják nemcsak a jobbikos, hanem a 64 Vármegye, a Rába-parti Fórum és a Vasvármegye Szövetség szimpatizánsait is.  

Balassa Péter  városi elnök a továbbiakban is felelős és hiteles politizálást ígért, hozzátéve, hogy a szervezet gazdagodott, bővült a legutóbbi választások óta, és hogy 2014-ig biztosan működni a fog a szerdán átadott iroda.

Jó csapatnak nevezte a Jobbik vasi szervezetét  Novák Előd országgyűlési képviselő. Aláhúzta: a párt nemcsak keleten, hanem az ország nyugati felében is erősödött, és immár a második politikai erőként tartják számon.

Hozzátette: a Jobbik az egyetlen párt az utóbbi húsz évben, amely alulról szerveződve tudott bejutni a Parlamentbe, de az utcai politizálást is folytatni fogják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!