T-Rex, Triceratops és Brachiosaurus testközelből - ellepték a dínók a Sportligetet (videóval, képgalériával)

Szombathely - Dinoszauruszok a Sportligetben: vándorkiállítással repülhetünk vissza az őskorba, mozgó T-Rex-ekhez, hörgő dínókhoz és kardfogú tigrishez.

Garai Antal 'Atom'

Egy dinoszauruszos-vándorkiállítás időközönként feltűnik a vasi megyeszékhelyen, így amikor megláttuk a sporligetben a kamionokat és városszerte a plakátokról ránkvicsorgó dínókat, már tudtuk, hogy mi a dörgés. Az XXL Dínó Expó évek óta járja már Európát, átlagosan három-négy napot töltenek el egy városban (plusz a pakolás/szerelés). Láthatunk mindenféle dinoszauruszt, a legnagyobb növényevőktől a vérszomjas T-Rex-ig.



A Dínó ijeszteget - Fotó: Garai Antal 'Atom' - Kattintson a képre, képgaléria nyílik! 

A szauruszok nem csak állnak, némelyik mozgásra is képes, de nem kell félni, nem fog senkit sem elragadni egy őslény sem, csupán fejüket mozgatják vagy rágást imitálnak. Mikor a sátorban sétáltunk több családot is figyeltünk a giga-játékok közt, sok gyermek szemmel láthatóan nagyon élvezte az őskori kalandot. Mi pedig? Nekünk is tetszett. Igaz mi már nem ijedtünk meg egy-egy billenő fejtől, anno a Jurassic Park alatt még a körmünket rágtuk, de manapság már annyi hatás ér minket, hogy akár a Fő téren is szembe jöhetne velünk egy T-Rex, az sem biztos, hogy kizökkentene. Kattintanánk róla egy képet a telefonnal és ennyi.

Nézze meg a kiállítást videón!


Ide kattintva megtekintheti a kiállításon készült képgalériánkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!