Teljes útzár az M3-ason - leszakadt egy hídelem az autópályán (frissítve, fotókkal)

Budapest - Nagy torlódás alakult ki az M3-ason, a 3-as főúton és a környező mellékutakon, mert kedd reggel le kellett zárni egy pályatestre szakadt hídelem miatt az autópályát a gödöllői csomópontnál. Munkatársunk háromnegyed óra alatt 500 métert haladt előre az M3-ason.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

A leszakadt hídelem a teljes pályát lezárja, ezért Budapest felé a bagi csomópontnál, Nyíregyháza felé a mogyoródi lehajtónál kell elhagyni az autópályát - mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A balesetben egy munkás könnyebben megsérült.



Az Útinform azt közölte, több kilométeres torlódások alakultak ki az útzár miatt. A beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint várhatóan délután két óráig komoly fennakadásokra lehet számítani.



Útpályára szakadt hídelemek az M3-M31-es autópálya gödöllői csomópontjában egy 83 méter hosszú híd építkezésén. A reggel történt balesetben egy ember könnyű sérülést szenvedett.     MTI Fotó: Tóth László

Délelőtt fél tizenegykor munkatársunk az M3-as autópálya 45-ös kilométerszelvényétől lépésben tudott csak haladni a gépkocsijával. 



Elmondta, negyed óra alatt csak 500 métert jutottak elő, a hídelem a 28-as kilométerkőnél zuhant az útra.



Áll a forgalom az M3-ason   Fotók: Falussy Péter

Kollégánk később letért az M3-asról, de a 3-as főúton sem haladt gyorsabban - 22 kilométer négy óra alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!