Tényői gyilkosság: Megszüntették az eljárást

Büntethetőséget kizáró ok (az elkövető halála) miatt megszüntette az eljárást a tényői gyilkosság ügyében a rendőrség - erősítette meg kedden az MTI értesülését Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

MTI

Az MTI rendőrségi forrásból úgy tudja: a dokumentumra még a nap folyamán rákerül a megyei bűnügyi osztályvezető aláírása. Tényőn, egy erdőhöz közeli, még épülő családi házban március 15-én este talált rá az egyik rokon a szülők, valamint két kislányuk holttestére. A rendőrség másnapi bejelentése szerint a férj előbb végzett a kicsikkel és a feleségével, majd öngyilkos lett. 

Szabadfi Árpád megyei főkapitány már akkor azt közölte: lefolytatják a teljes nyomozást, ami akár hónapokba is telhet. Ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy az apa követte el a cselekményt, megszüntetik az eljárást. 

A rendőrség április végén jelentette be, hogy megérkeztek a szakértői jelentések, amelyek igazolták másfél hónappal korábbi feltevéseiket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!