Tilla bulija a Béri Balog iskolában

Sólyom Attila nagy baját, a leukémiát próbáltuk elfeledni néhány napra. Inkább háttérbe szorítani. Mert szülinapja volt.

Némethy Mária

 - Anya sütött reggel ugyanolyan finom tortát, mint vasárnap. Behozta, az osztály együtt ette meg matekórán. De képzeld, hárman szülinapoztunk! 

- Dani szerdán, Bence csütörtökön lesz 11 éves. Fel is köszöntöttek bennünket verssel, Erika nénitől naplót kaptunk ajándékba. Ma már írok is bele! - mesélte az iskolai szülinapról Attila.

Az övére, a vasárnapira mi is készültünk. Édesanyja megsúgta: Ati  távirányítós autónak örülne nagyon. 
 
Szombaton az egyik multinál akartuk megvenni. Már félórája nézelődtünk a játékpolcokon voltak ott távirányítós luxusjárgányok, versenyautók,  terepjárók, még helikopter  is, mire rájöttünk: ha nem a vágyottat kapja, akkor nagyot hibázunk.

Döntse el ő maga! Gyors telefon a szülőknek, autóval Kőszegre, aztán vissza Szombathelyre már Attilával és  szakértőjével, az édesapjával. 10 perc után már csak két modell volt versenyben, a szép kéket választotta Tilla. A meglepi elmaradt  vasárnap, de az öröm! Az nem. Volt nagy.

Vajon milyen lesz Tilla keddi napja?

Reggel felülvizsgálatra jön a kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!