Tíz év hallgatás után tér vissza Sade

A Valentin-naphoz igazodva, február 8-án jelenteti meg Soldier Of Love című albumát Sade. A fekete bőrű énekesnő tíz év hallgatás után jelentkezik új nagylemezzel, ezzel a 2010-es esztendő egyik legnagyobb visszatérőjének számít.

Gyuricza Ferenc

Az Az új albumot Angliában rögzítették. A kiadvány első kislemezdala a címadó szerzemény lesz, amelynek társproducere Mike Pela volt, a szövegét pedig Sade három korábbi szerzőtársával, Andrew Hale-lel, Stuart Matthewman-nel és Paul Spencer Denman-nel közösen írta. A pulzáló dob alapra épülő dal decemberben került a rádiókhoz.

Sade eddigi 25 éves karrierje során hatalmas sikereket ért el. Debütáló albuma, az 1984-es Diamond Life óta folyamatosan a Billboard magazin Top 200-as albumlistáján szerepelt, s több, mint 50 millió lemezt adott el világszerte. Háromszor kapott Grammy-díjat - először 1986-ban, mint a legjobb új előadó, majd 1994-ben a Legjobb R&B előadás, 2002-ben pedig a Legjobb pop album kategóriában - de jelölték American Music Awards-, illetve MTV Video Music Awards-díjra is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!