Tragédia: szénmonoxid-mérgezésben meghalt egy fiatal anyuka Vasasszonyfán

Múlt hét végén szénmonoxid mérgezésben életét vesztette egy huszonöt éves nő Vasasszonyfán. A fiatal lány két nappal a tragédia előtt érkezett haza Olaszországból, ahol hónapokig dolgozott.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Holtan találtak a fürdőszobában szülei egy 25 éves lányt Vasasszonyfán múlt hét végén. A fiatal édesanyához mentőt hívtak, de már nem lehetett rajta segíteni. Halálát szénmonoxid-mérgezés okozta. Valószínűleg a tüzelő-fűtő berendezés, vagy a füstelvezető meghibásodása okozta a tragédiát - értesült portálunk.

- Körülbelül hét-nyolc éve költözött a család Vasasszonyfára, az elhunyt fiatal lánynak a szülein kívül két testvére is a faluban lakik - mondta Desits József, Vasasszonyfa polgármestere.

- A lány az utóbbi pár hónapban Olaszországban dolgozott, a tragédia előtt két nappal érkezett haza - folytatta az elöljáró. - A halál körülményeiről csak annyit tudok, mint amennyit a falubeliektől hallottam: a tűzoltók azt mondták, hogy valószínűleg  szén-monoxid-mérgezés a halál oka. Mondanom sem kell, lesújtotta a települést az eset, megdöbbentek az emberek - maximálisan együttérzünk a családdal, ilyen eset korábban szerencsére még nem történt a faluban.

Az ügyet a Szombathelyi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja - tájékoztatta honlapunkat  dr. Kazmar Enikő, a  Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvívője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!