Tréning után utazás: elindult Kazahsztánba a Haladás

Szombathely - Kedden délelőtt még edzett egyet a Pavlodar elleni csütörtöki visszavágóra készülő Haladás labdarúgócsapata, majd a társaság a közös ebéd után elindult Kazahsztánba.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Délelőtt megtartotta elutazási előtti utolsó tréningjét a Szombathelyi Haladás. A remek hangulatú tréningen mindenki részt vett  a korábban a bokájával bajlódó Molnár Balázs is teljes értékű edzésmunkát végzett.

- Semmi különöset nem csináltak Szombathelyen a kazahok, egy céljuk volt csupán, hogy kibekkeljék a meccset. Nos ez nem sikerült nekik. – mondta az edzés után Kenesei Krisztián. – Az egygólos előnynek elégnek kel lenni, de az is biztos, hogy egyszer legalább mindenképpen be kell találnunk Karagandában. Nem nagy öröm, hogy ennyit kell repülnünk, de a kazahoknak is ugyanilyen messze volt Szombathely, tehát mi is túltesszük magunkat a fáradtságon és a négy órás időeltolódáson - tudtuk meg  a csatártól.

Fehérek a pirosak ellen: csak a Hali nyerhetett

A legfontosabb, a  stoplis cipő is bekerül Tóth Péter sporttáskájába

- Arra számítok, hogy a hazaiak egyből nekünk esnek, tehát már az első pillanattól kezdve résen kell lennünk – mondta Csertői Aurél, a Haladás edzője. 

Indul a busz...

A háromnegyedes órás edzést követően a játékosok letusoltak, bepakolták táskáikat a buszba, majd negyed egykor  elindult a csapat a pozsonyi légikikötő felé, ahonnan négy órakor szállt fel a Halit szállító különgép.

A kazah útról egy, a csapattal utazó Haladás-drukker segítségével időről-időre beszámolunk.

További híreket, érdekes információkat az utolsó edzésről és a készülődésről itt talál. 








Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!